Logo Universal Lounge Bar
espanol english 

Nieuws

16 februari 2012
Ik ben volop bezig met de site in een niet kleedje te stoppen, maar ondertussen wel al enkele probleempjes weggewerkt omdat oa de menukaart niet kon raadgepleegd worden vanop een iPad, evenals het filmpje van Illy was niet compatible voor een iPad. Deze problemen zijn nu van de baan. Maar veel meer binnenkort...

30 november 2011

DEGUSTATIE VAN DE MAAND

In onze nieuwe rubriek DEGUSTATIE krijg je telkens opnieuw meer informatie over het bier dat momenteel bij ons als degustatie van de maand te verkrijgen is.


3 jaarVERJAARDAGSFEEST

We worden 3 jaar...

en naar gewoonte vieren we ieder jaartje erbij...

Iedereen welkom op ons feestje !!!

Wanneer :   woensdag 20 juli 2011 vanaf 18.00 hr

  • Gratis cocktail voor iedere bezoeker
  • Gratis Tapas
  • voor de gelegenheid de cañas aan 1 euro !!!

vakantie

20 juni 2011

We introduceren een nieuwe promotie :

DEGUSTATIE VAN DE MAAND

14 mei 2011

Vanaf heden wordt onze menukaart nogmaals uitgebreid met een topkwaliteitsprodukt.

VARKENSHAASJE met MOSTARDSAUS

Varkenshaasje met mostardsaus

12 april 2011

Hier een link over Illy in Insead Knowledge...
(artikel in het Engels)

Andrea Illy

24 maart 2011

We zijn ondertussen al enkele maanden bezig met de voorbereidingen te treffen tot het uitbreiden van ons terras.

We verplaatsten de staanders met foto´s, en de 2 nieuwe foto´s zijn al geleverd. Binnen een paar weken leveren ze de extra tafeltjes en zal alles definitief op zijn plaats geplaatst worden.

De twee nieuwe grote foto´s illustreren in de eerste plaats de kwaliteit die wij nastreven. Eentje daarvan is om nog eens extra de aandacht te vestigen op de kwaliteitswijnen die bij ons op de kaart staan. De andere is ter illustratie dat wij een van de weinig zaken zijn die alle 6 de trappisten op de kaart staan hebben. (de 7de, Westfleteren is niet commercieel te verkrijgen.


              lona Larchago                  lona Trappisten


Bij de gemeente loopt onze aanvraag voor een bouwvergunning al geruime tijd, en eens dat bekomen, kunnen we beginnen met de uitbreiding van onze opslagruimte. We hebben al geruime tijd een tekort aan opslagruimte en dat willen we daarmee oplossen.
We kunnen ondanks de crisis toch rekenen op een spectaculaire groei, en dat betekent dat we steeds meer ruimte nodige hebben...
We hopen spoedig door de administratieve molen te geraken en hopelijk is dit nog voor het zomerseizoen afgewerkt...

Van zodra we een stapje verder zijn, pas ik hier op onze website ook alle foto´s aan... maar jullie zullen het dan al lang kunnen zien hebben bij een bezoek aan onze zaak.

17 juli 2010

Ook dit jaar hebben we er een groot feest van gemaakt. Een dagje eerder dan de officiele verjaardag, maar we vierden het een dagje eerder omdat de 18de een zondag is en tevens onze sluitingsdag...

Net als vorig jaar was onze zaak te klein om iedereen een plaatsje te kunnen geven om te genieten van onze gratis drankjes en hapjes.

Sommige klanten weten hoe wij ons inspannen om hen dagelijks het beste van onszelf te geven. We werken hard aan onze leuze om de beste prijs/kwaliteit te geven van Albir en omstreken.

We worden dan ook door hen meer dan eens in de bloemetjes gezet, maar die dag dan een beetje meer dan anders...

Hier enkele fotootjes daarvan...

verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010
verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010verjaardag 2010

18 juli 2009 ...

Vandaag vierden we onze eerste verjaardag...

Het was een feestje waar we fier op mogen zijn.

Hieronder enkele foto's die klanten ons bezorgden :

een jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universaleen jaar universal

06 juni 2009...

De uitnodigingen zijn gedrukt, de cocktail samengesteld...

Met andere woorden we zijn er al klaar voor om ons 1 jarig bestaan te vieren op zaterdag 18/07/2009...

Al onze bezoekers zullen een uitnodiging ontvangen, maar lees je dit hier op onze site ben je natuurlijk welkom om die avond samen met ons te vieren.

Die avond worden naast de cocktail en de hapjes van het huis... de pintjes van het vat van 30 cl aan 1 euro verkocht !!!!

Dus genieten samen met ons !!!

UITNODIGING

Op vrijdag 18 juli 2008 is onze Lounge Bar officieel geopend.

Na een 5 tal weken van hard werken en verbouwen werd van een open winkelruimte een toch wel aangenaam en modern kader geschapen waar het gezellig vertoeven is.

De climatisatie en rookfilters houden het binnen aangenaam tijdens de hete zomermaanden. Het 240 m² terras met een aantal reuze planten en prachtige zonneschermen bieden een oase van rust aan.

Van bij de aanvang hebben we een aantal internationale en nationale kranten in huis..

En iedereen die het wenst kan draadloos surfen via onze internet connextie.